phpinfo();die(); Riisipõhjaga tuunikalapirukas - Pirukad, küpsetised - Köök

Riisipõhjaga tuunikalapirukas

  • 5
  • 1 t 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Küpseta toidukorrast ülejäänud riisist maitsev pirukas.

Valmistamine

1. Sega põhja ained ja suru rasvainega määritud vormi põhja ning äärtesse.

  • keedetud riis 4 dl,
  • sibul (hakitud) 0.5 tk,
  • muna 1 tk,
  • oliiviõli 2 spl,
  • karripulber 1.5 tl,
  • sool 1 näpuotsatäis,
  • valge pipar 1 näpuotsatäis

2. Pane kala, hakitud paprikas ja oliivid põhjale. Sega sibul, muna ja piim ning vala vormi. Kata pirukas veel viilutatud tomati ning mozzarella tükkidega. Küpseta 200 kraadises ahjus 30-40minutit.

  • tuunikala õlis 300 g,
  • sibul (hakitud) 0.5 tk,
  • punane paprika 1 tk,
  • rohelised oliivid 2 peotäis,
  • tomat 1 tk,
  • muna 2 tk,
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 100 g,
  • Tere piim 2,5% 1 dl

Koostis

  • karripulber 1.5 tl
  • keedetud riis 4 dl
  • muna 3 tk
  • oliiviõli 2 spl
  • punane paprika 1 tk
  • rohelised oliivid 2 peotäis
  • sibul (hakitud) 1 tk
  • sool 1 näpuotsatäis
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 100 g
  • Tere piim 2,5% 1 dl
  • tomat 1 tk
  • tuunikala õlis 300 g
  • valge pipar 1 näpuotsatäis

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud