phpinfo();die(); Rosina-kaneeli kringel - Pirukad, küpsetised - Köök

Rosina-kaneeli kringel

  • 15
  • 1 t 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kringel nagu kallima tehtud!

Valmistamine

1. Sega käesoe piim pärmiga. Lisa sool, suhkur, vaniljesuhkur. Vähehaaval sega juurde jahu. Lõpuks sega juurde või.

  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 5 dl,
  • pärm 50 g,
  • sool 1 tl,
  • suhkur 2 dl,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • jahu 1.5 dl,
  • Tere Või 82% 200 g

2. Jätka sõtkumist mõni minut, kuni tainas käte küljest lahti lööb. Kata kauss rätikuga ja lase soojas kerkida umbes üks tund.

3. Aseta tainas kergelt jahuga üle puistatud lauale ja rulli laiali. Kalla tainale sulatatud või ning raputa peale kaneel, suhkur ja rosinad.

  • kaneel 20 g,
  • rosinad 300 g

4. Keera tainas tihedalt rulli ja lõika pikisuunas pooleks. Põimi kaks riba omavahel kokku ja tõsta kringel küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pintselda munaga üle. Küpseta 200 kraadises ahjus 30 minutit.

  • muna 1 tk

Koostis

  • jahu 1.5 dl
  • kaneel 20 g
  • muna 1 tk
  • pärm 50 g
  • rosinad 300 g
  • sool 1 tl
  • suhkur 2 dl
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 5 dl
  • Tere Või 82% 200 g
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud