phpinfo();die(); Sidruni-mooni keeks toorjuustukattega - Pirukad, küpsetised - Köök

Sidruni-mooni keeks toorjuustukattega

  • 12
  • 1 t 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mahlane sidruni-moonikeeks toorjuustukattega sobib suurepäraselt peolauale kui ka argipäeva menüüsse. 

Valmistamine

1. Pese sidrunit harjaga ja riivi ära koore kollane osa, pressi välja mahl.

  • sidrun 1 tk

2. Vahusta toasoe või suhkruga heledaks vahuks. Klopi ükshaaval juurde toasoojad munad, lisa sidrunimahl ja koor.

  • Tere Või 82% 200 g,
  • suhkur 2 dl,
  • muna 4 tk

3. Sega riisijahu ja maisitärklis, küpsetuspulber ja sõelu taina hulka. Lisa mooniseemned.

  • maisitärklis 2 dl,
  • küpsetuspulber 1.5 tl,
  • riisijahu 2 dl,
  • mooniseemned 2 spl

4. Tõsta tainas võitatud ja maisijahuga ülepuistatud vormi. Küpseta 175 kraadi juures umbes tund aega või kuni sisse torgatud tikk jääb kuivaks.

  • Tere Või 82%,
  • maisitärklis

5. Katte jaoks sega toasoe toorjuust sulatatud ja pisut jahtunud valge šokolaadiga.Määri segu jahtunud keeksile.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 200 g,
  • valge šokolaad 100 g

Koostis

  • küpsetuspulber 1.5 tl
  • maisitärklis 2 dl
  • maisitärklis
  • mooniseemned 2 spl
  • muna 4 tk
  • riisijahu 2 dl
  • sidrun 1 tk
  • suhkur 2 dl
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 200 g
  • Tere Või 82%
  • Tere Või 82% 200 g
  • valge šokolaad 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud