phpinfo();die(); Šokolaadibrownie - Pirukad, küpsetised - Köök

Šokolaadibrownie

  • 20
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Šokolaadi pole kunagi liiga palju! Seest pisut võdisev šokolaadibrownie sobib suurepäraselt külalistele pakkumiseks.

Valmistamine

1. Sulata või ja šokolaad koos kas mikrolaineahjus või vesivannil aegajalt segades.

  • Taluvõie 72% 300 g,
  • tume šokolaad 300 g

2. Vahusta munad suhkruga ja lisa sool ning vaniljeekstrakt.

  • muna 5 tk,
  • suhkur 450 g,
  • sool 1 tk,
  • vanilliessents 1 tk

3. Sega hulka sulanud šokolaadi-võisegu. Sega ühtlaseks massiks ja sõelu hulka nisujahu. Sega jahu rahulikult massi hulka, aga ära vahusta.

  • jahu 200 g

4. Vala segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 180⁰C ahjus 11-12 minutit nii, et Brownie oleks veel pisut võdisev.

5. Jahuta kiirelt ja serveeri näitkes koos vahustatud Tere vahukoorega.

  • Tere vahukoor 35% 1 pakk

Koostis

  • jahu 200 g
  • muna 5 tk
  • sool 1 tk
  • suhkur 450 g
  • Taluvõie 72% 300 g
  • Tere vahukoor 35% 1 pakk
  • tume šokolaad 300 g
  • vanilliessents 1 tk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud