phpinfo();die(); Šokolaadine jõulukeeks - Pirukad, küpsetised - Köök

Šokolaadine jõulukeeks

  • 10
  • 2 t
  • 0 vaatamist
Google+
Imemaitsev keeks rohkete kuivatatud puuviljadega. Sinna võid ise lisada endale meelepäraseid kuivatatud puuvilju.

Valmistamine

1. Sega kirsid ja rosinad rummiga ja lase u 1 h tõmmata.

  • kuivatatud kirsid 150 g,
  • rosinad 150 g,
  • rumm 6 spl,
  • kuivatatud jõhvikad 50 g,
  • kuivatatud aprikoosid 50 g

2. Vahusta toasoe või suhkruga, lisa ükshaaval munad.

  • Tere Või 82% 250 g,
  • muna 3 tk,
  • roosuhkur (pruun) 200 g

3. Sega kokku jahu, mandlijahu, kakao, küpsetuspulber ja lisa munasegule. Sega hulka kuivatatud ja parajaks hakitud puuviljad ja 100 g šokolaadi.

  • jahu 200 g,
  • mandlijahu 100 g,
  • kakaopulber Vilma 3 spl,
  • küpsetuspulber 1 tl,
  • tume šokolaad 200 g

4. Sega ja vala küpsetuspaberiga vooderdatud vormi. Küpseta 160 kraadi juures 1 h ja 20 min või kuni tikk tuleb puhtalt välja.

5. Kuumuta koor ja vala tükeldatud šokolaadile. Lase pisut seista ja seejärel sega kokku vaap. Kata kook vaabaga.

  • Tere 35% vahukoor 1 dl

Koostis

  • jahu 200 g
  • kakaopulber Vilma 3 spl
  • kuivatatud aprikoosid 50 g
  • kuivatatud jõhvikad 50 g
  • kuivatatud kirsid 150 g
  • küpsetuspulber 1 tl
  • mandlijahu 100 g
  • muna 3 tk
  • roosuhkur (pruun) 200 g
  • rosinad 150 g
  • rumm 6 spl
  • Tere 35% vahukoor 1 dl
  • Tere Või 82% 250 g
  • tume šokolaad 200 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud