phpinfo();die(); Soodaleib rosinate ja kuivatatud marjadega - Pirukad, küpsetised - Köök

Soodaleib rosinate ja kuivatatud marjadega

  • 10
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Äärmiselt pehme leib, mille valmistamisel on kasutatud soodat ja keefirit. Lisandiks on rosinad, kuivatatud marjad, datlid ja värske tsitruse koor. Maitsenüanssi lisab vürts.

Valmistamine

1. Purusta köögikombainis kaerahelbed võiga. Lisa jahu, suhkur, sooda, vürtsid, soola, rosinad, datlid ja kuivatatud marjad. Lisa riivitud koor ja keefir.

  • kaerahelbed 100 g,
  • Tere Või 82% 25 g,
  • jahu 200 g,
  • täistera nisujahu 200 g,
  • tuhksuhkur 100 g,
  • Hellus keefir 2,5% 450 ml,
  • sooda 1 tl,
  • sool,
  • Demerara suhkur 3 spl,
  • apelsinikoor 3 spl,
  • datlid 50 g,
  • rosinad 100 g,
  • kuivatatud marjad 50 g,
  • vürts 1 tl

2. Tõsta saadud taigen leivavormi, küpseta 200 kraadises ahjus 40 minutit.

3. Enne serveerimist lase leival pisut jahtuda.

Koostis

  • apelsinikoor 3 spl
  • datlid 50 g
  • Demerara suhkur 3 spl
  • Hellus keefir 2,5% 450 ml
  • jahu 200 g
  • kaerahelbed 100 g
  • kuivatatud marjad 50 g
  • rosinad 100 g
  • sooda 1 tl
  • sool
  • täistera nisujahu 200 g
  • Tere Või 82% 25 g
  • tuhksuhkur 100 g
  • vürts 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud