phpinfo();die(); Täidisega filotaignapirukad - Pirukad, küpsetised - Köök

Täidisega filotaignapirukad

  • 9
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Filotaignapirukad spinati-fetajuustutäidisega on kerged ja krõbedad küpsetaised, mis sobivad hästi serveerimiseks suppide kõrvale.

Valmistamine

1. Blenderda kõik koostisosad peeneks.

  • feta juust 100 g,
  • spinat 100 g,
  • kikerherned 1 purk,
  • sidrunikoor 1 spl,
  • cayenne´i pipar

2. Lõika suur taigen pooleks ja siis tõsta kahe korra. Tõsta keskele spinatisegu, vajuta auk keskele. Tõsta taigen keskele kokku ja vajuta natukene alla.

  • filotainas 1 pakk

3. Pane pannile oliiviõli ja prae 2-3 minutit. Pane ahju ja küpseta 220 kraadi juures kuni pirukad on kuldpruunid.

  • oliiviõli 3 spl

4. Serveeri mee ja maitsestamata jogurtiga.

  • vedel mesi 3 spl,
  • Tere maitsestamata AB-jogurt 3,0% 100 ml

Koostis

  • cayenne´i pipar
  • feta juust 100 g
  • filotainas 1 pakk
  • kikerherned 1 purk
  • oliiviõli 3 spl
  • sidrunikoor 1 spl
  • spinat 100 g
  • Tere maitsestamata AB-jogurt 3,0% 100 ml
  • vedel mesi 3 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud