phpinfo();die(); Täistera-mustika-kohupiimapirukas - Pirukad, küpsetised - Köök

Täistera-mustika-kohupiimapirukas

  • 8
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mõnusa tekstuuriga, mahlane täistera, mustikate ja kohupiimaga pirukas.

Valmistamine

1. Sega kausis jahud, sool, suhkur ja küpsetuspulber. Näpi sisse külm või. Lisa kohupiim ja vahukoor ning sõtku taigen ühtlaseks. Enne lõplikku sõtkumist lisa veel mustikad. Pärast mustikate segamist on taigen üpris kleepuv. Kui kasutad külmunud mustikaid, siis ära lase neil enne sulada.

  • Tere vanillikohupiim 0,1% 200 g,
  • Tere 35% vahukoor 80 ml,
  • Tere Või 82% 90 g,
  • nisujahu 125 g,
  • täistera nisujahu 120 g,
  • mustikad 150 g,
  • küpsetuspulber 1 tl,
  • sool 1 näpuotsatäis,
  • suhkur 100 g

2. Tõsta taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja suru see jahuste kätega 2,5 cm paksuseks kettaks. Lõika noaga kaheksaks lõiguks. Küpseta ahjus 220C kraadi juures 15-25 minutit või kuni on küps. Küpsemisaeg oleneb kas kasutatud on värskeid või külmunud mustikaid. Lase jahtuda ja raputa peale tuhksuhkur.

  • tuhksuhkur 3 spl

Koostis

  • küpsetuspulber 1 tl
  • mustikad 150 g
  • nisujahu 125 g
  • sool 1 näpuotsatäis
  • suhkur 100 g
  • täistera nisujahu 120 g
  • Tere 35% vahukoor 80 ml
  • Tere vanillikohupiim 0,1% 200 g
  • Tere Või 82% 90 g
  • tuhksuhkur 3 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud