phpinfo();die(); Toorjuustu-šokolaadiküpsised - Pirukad, küpsetised - Köök

Toorjuustu-šokolaadiküpsised

  • 10
  • 1 t 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mahlased šokolaadiküpsised toorjuustuüllatusega.

Valmistamine

1. Toorjuustu täidise jaoks sega omavahel toorjuust, 25 g suhkrut ja 25 g sulatatud võid. Lisa juurde 25 g jahu ja seda korralikult läbi. Pane külmkappi tahenema umbes 30ks minutiks.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 100 g,
  • suhkur 125 g,
  • Tere Või 82% 225 g

2. Haki šokolaad väikesteks tükkideks. Sega ühes kausis omavahel 200 g jahu, kakao ja küpsetuspulbriga. Teises kausis sega 200 g võid koos 100 g valge suhkru ja 125 g muscovado suhkruga ühtlaselt läbi. Lisa muna ja sega korralikult läbi. Nüüd sega omavahel kergelt kokku jahu ja või-muna-suhkru segu. Lisa šokolaadi tükid ja vormi sellest taigen.

  • tume šokolaad 100 g,
  • kakao 50 g,
  • jahu 225 g,
  • küpsetuspulber 0.5 tl,
  • muna 1 tk,
  • muscovado või fariinsuhkur 125 g

3. Jaga taigen kaheks, seejärel tee sellest 10 lapikut küpsist ning pane küpsetuspaberile. Tee sama ka teise poole taignaga.

4. Võta külmkapist välja toorjuustutäidis, pane 1 teelusikatäis täidist küpsisele ning seejärel kata teise poole küpsisetaignaga. Suru ääred ilusti kokku, et täidis küpsemisel välja ei voolaks. Küpseta 200C kraadi juures 12 minutit.

Koostis

  • jahu 225 g
  • kakao 50 g
  • küpsetuspulber 0.5 tl
  • muna 1 tk
  • muscovado või fariinsuhkur 125 g
  • suhkur 125 g
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 100 g
  • Tere Või 82% 225 g
  • tume šokolaad 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud