phpinfo();die(); Västerbottensost juustuga pirukas - Pirukad, küpsetised - Köök

Västerbottensost juustuga pirukas

  • 12
  • 1 t 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mõnusalt juustune pirukas. Serveeri koos värske salatiga. 

Valmistamine

1. Sega põhja koostisosad ühtlaseks tainaks. Suru tainas pirukavormi põhjale ja äärtele, torka kahvliga põhja sisse mõned augud ja pane umbes tunniks külma. Eelküpseta põhja 220 kraadi juures umbes 10 minutit.

  • Tere Või 82% 125 g,
  • külm vesi 1 spl,
  • jahu 3 dl

2. Täidise jaoks sega kanamunad, koor, kodujuust ja riivitud juust omavahel, maitsesta soola ja pipraga.

  • Västerbottensost juust 150 g,
  • muna 3 tk,
  • Tere kohvikoor 10% 1 dl,
  • Tere kodujuust 4,0% 150 g,
  • sool, pipar

3. Vala täidis eelküpsetatud põhjale ja küpseta umbes 30 minutit, kuni pirukas muutub pealt kaunilt kuldkollaseks. Enne serveerimist lase jahtuda.

Koostis

  • jahu 3 dl
  • külm vesi 1 spl
  • muna 3 tk
  • sool, pipar
  • Tere kodujuust 4,0% 150 g
  • Tere kohvikoor 10% 1 dl
  • Tere Või 82% 125 g
  • Västerbottensost juust 150 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud