phpinfo();die(); Valge šokolaadiga rabarberimuffinid - Pirukad, küpsetised - Köök

Valge šokolaadiga rabarberimuffinid

  • 14
  • 1 t 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mahlased rabarberimuffinid suussulavate šokolaaditükkidega. Valge šokolaadi asemel võib kasutada ka tumedat šokolaadi.

Valmistamine

1. Puhasta ja haki rabarberid. Haki šokolaad väikesteks tükkideks.

  • rabarber 300 g,
  • valge šokolaad 100 g

2. Sega kausis omavahel kuivained ja šokolaad. Teises kausis vispelda munad piimaga, seejärel vispelda sisse õli. Lisa juurde kuivained ja sega kergel läbi, lisa rabarberitükid ja sega uuesti. Ära töötle taigent liiga üle.

  • jahu 350 g,
  • suhkur 75 g,
  • küpsetuspulber 1 tl,
  • sool 0.25 tl,
  • õli 100 ml,
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 200 ml,
  • muna 2 tk

3. Pane taigen 14 muffinivormi. Küpseta eelkuumutatud ahjus 175C kraadi juures 25-35 minutit.

Koostis

  • jahu 350 g
  • küpsetuspulber 1 tl
  • muna 2 tk
  • õli 100 ml
  • rabarber 300 g
  • sool 0.25 tl
  • suhkur 75 g
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 200 ml
  • valge šokolaad 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud