phpinfo();die(); Suvikõrvitsa quishe - Pirukad, küpsetised - Köök

Suvikõrvitsa quishe

  • 4
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Prantsuse pirukas vene moodi.

Valmistamine

1. Sega või, jahu ja sool. Lisa 5 supilusikatäit jäävett ja valmista taigen. Rulli taigen lahti ja aseta vormi. Pane vorm külma 15 minutiks.

  • Tere Või 82% 250 g,
  • jahu

2. Küpseta koogipõhi eelsoojendatud kuni 200 kraadi ahjus 15 minutit nii, et põhja peal oleks küpsetuspaber täidetud ubadega. Ära unusta küpsetusvormi võiga määrida.

3. Riivi juust. Klopi munad koorega. Lisa riivitud juust ja hakitud roheline. Sega ja lisa riivitud suvikõrvits.

  • Parmesani juust 1 pakk,
  • muna 2 tk,
  • Tere kohvikoor 10% 1 pakk,
  • maitseroheline (till, petersell, roheline sibul) 1 pakk,
  • suvikõrvits 1 tk

4. Pane hakitud sink eelküpsetatud põhja peale, lisa suvikõrvitsatäidis ja lõigatud ringidega tomatid. Küpseta 180 kraadi juures 30-35 minutit.

  • tomat 4 tk,
  • sink 150 g

5. Serveeri.

Koostis

  • jahu
  • maitseroheline (till, petersell, roheline sibul) 1 pakk
  • muna 2 tk
  • Parmesani juust 1 pakk
  • sink 150 g
  • suvikõrvits 1 tk
  • Tere kohvikoor 10% 1 pakk
  • Tere Või 82% 250 g
  • tomat 4 tk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud