phpinfo();die(); Küpsise-virsiku maius - Magustoidud - Köök

Küpsise-virsiku maius

  • 4
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Hõrk küpsise-virsiku maius. Kaunista magustoit füüsaliga. .

Valmistamine

1. Purusta näppude vahel küpsised. Heledad võivad jääda suuremateks tükkideks. Tumedad purustada nii peeneks kui võimalik. Mõlemad küpsised panna eraldi kaussidesse.

  • küpsised (Selga, Tee, Ekstra vms.) 360 g

2. Viiluta virsikud väikesteks kuubikuteks.

  • virsikukonserv 170 g

3. Sega kausis heledad küpsised, virsiku kuubikud ja hapukoor. Maitsesta segu virsiku kompotist saadud siirupiga vastavalt maitsele.

  • Tere hapukoor 20% 250 g

4. Serveeri magustoit kaussidesse. Kõige alla küpsise-virsiku segu ja peale kiht tumedate küpsiste puru. NB! Parema maitse saamiseks võib magustoit hanguda külmkapis 2-3h.

  • füüsal 4 tk

Koostis

  • füüsal 4 tk
  • küpsised (Selga, Tee, Ekstra vms.) 360 g
  • Tere hapukoor 20% 250 g
  • virsikukonserv 170 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud