phpinfo();die(); Ahjuõun - Magustoidud - Köök

Ahjuõun

  • 3
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Tõeline õunapomm, mis viib keele alla.

Valmistamine

1. Eemalda õuna sisu.

  • õun (suur) 3 tk

2. Kuumuta pannil või, hakitud kuivatatud aprikoos ja ploomid, mandlilaastud ja fariinushkur.

  • kuivatatud aprikoosid 2 peotäis,
  • kuivatatud ploomid 2 peotäis,
  • mandlilaastud 2 peotäis,
  • fariinsuhkur 1 peotäis,
  • Tere Või 82% 100 g

3. Täida õun valmistatud seguga ja küpseta ahjus 180 kraadi juures 20 minutit.

4. Serveeri koos Tere LaCrema ploomi-kaneeli koorejogurtiga.

  • Tere LaCrema ploomi-kaneeli koorejogurt

Koostis

  • fariinsuhkur 1 peotäis
  • kuivatatud aprikoosid 2 peotäis
  • kuivatatud ploomid 2 peotäis
  • mandlilaastud 2 peotäis
  • õun (suur) 3 tk
  • Tere LaCrema ploomi-kaneeli koorejogurt
  • Tere Või 82% 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud