phpinfo();die(); Ameerikapärased pulgakoogid - Magustoidud - Köök

Ameerikapärased pulgakoogid

  • 25
  • 1 t 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Nende pulgakookide sisuks võid valmistada ise või osta hoopis poest keeksi. Väga hästi sobib siin kasutamiseks Valge šokolaadikeeks.

Valmistamine

1. Purusta köögikombainis varem valmis küpsetatud või ostetud keeks. Vaata Tere retseptidest Majoneesikeeks valge šokolaadiga.

  • keeks 600 g

2. Pane kaussi toorjuust, lisa tuhksuhkur ja pressi sidrunimahl. Sega korralikult läbi.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 370 g,
  • tuhksuhkur 4 spl,
  • sidrun 0.5 tk

3. Lisa juustusegule purustatud keeksipuru ja sega koogitainas valmis. Valmista näppude vahel väiksed pallikesed. Pane kommid alusega külma.

4. Sulata valge šokolaad vesivannil. Pista pulk šokolaadi sisse, seejärel koogi sisse, kasta pulgakook šokolaadi ja kaunista meelepäraste nonparellidega.

  • valge šokolaad 300 g,
  • nonparellid 30 g

5. Pane kommid suhkru sisse seisma ja seejärel külmikusse.

Koostis

  • keeks 600 g
  • nonparellid 30 g
  • sidrun 0.5 tk
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 370 g
  • tuhksuhkur 4 spl
  • valge šokolaad 300 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud