phpinfo();die(); Apelsini-ingveri creme brule - Magustoidud - Köök

Apelsini-ingveri creme brule

  • 6
  • 1 t 10 min
  • 0 vaatamist
Google+
Creme brule apelsini ja ingveriga. Lase enne serveerimist magustoidul pisut külmkapis seista.

Valmistamine

1. Sega omavahel munad, toorjuust, vahukoor, apelsini koor riivitult, ingver ja suhkur. Tõsta segu väiksesse kaussi ja aseta kauss veevanni ja see aseta omakorda 30 minutiks 100 kraadi juures ahju.

  • apelsin 1 tk,
  • suhkur 2 spl,
  • muna 4 tk,
  • jahvatatud ingver 2 tl,
  • Tere vahukoor 35% 200 ml,
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 150 g

2. Tõsta segu väiksesse kaussi ja aseta kauss veevanni, mis panna omakorda 30 minutiks 100 kraadi juures ahju.

3. Karamelli valmistamiseks kuumuta suhkur vees. Vala kokku ahjust võetud kreem karamelliga ning sega.

  • suhkur 0.5 klaas,
  • vesi 0.5 klaas

Koostis

  • apelsin 1 tk
  • jahvatatud ingver 2 tl
  • muna 4 tk
  • suhkur 0.5 klaas
  • suhkur 2 spl
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 150 g
  • Tere vahukoor 35% 200 ml
  • vesi 0.5 klaas

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud