phpinfo();die(); Apelsini-ingveripasha - Magustoidud - Köök

Apelsini-ingveripasha

  • 6
  • 12 t 5 min
  • 0 vaatamist
Google+
Traditsiooniline pasha apelsini ja ingveriga. Apelsini asemel võid kasutada ka mandariine.

Valmistamine

1. Koori ja tükelda apelsin.

  • Tere rosinakohupiim 0,1% 400 g,
  • apelsin 1 tk

2. Sega kohupiim, apelsinitükid, jogurt, ingver, vaniljesuhkur, suhkruasendaja ja suhkur.

  • suhkur 2 spl,
  • vanillisuhkur 2 tl,
  • jahvatatud ingver 0.5 spl,
  • Tere Natural maitsestamata jogurt 2,5% 100 g

3. Vooderda pashavorm. Tõsta kohupiimasegu vormi, kata veel marliga ja pane vajutise alla. Jäta ööseks jahedasse kohta nõrguma. Serveerimisel võta riie pealt ja pööra pasha vaagnale. Kaunista mandlilaastudega.

  • mandlilaastud 100 g

Koostis

  • apelsin 1 tk
  • jahvatatud ingver 0.5 spl
  • mandlilaastud 100 g
  • suhkur 2 spl
  • Tere Natural maitsestamata jogurt 2,5% 100 g
  • Tere rosinakohupiim 0,1% 400 g
  • vanillisuhkur 2 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud