phpinfo();die(); Apelsini-sidrunikreem - Magustoidud - Köök

Apelsini-sidrunikreem

  • 8
  • 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mõnusalt tsitruseline magustoit.

Valmistamine

1. Vahusta munakollased koos suhkruga kreemjaks. Lisa riivitud tsitruste koored.

  • munakollane 5 tk,
  • suhkur 80 g,
  • sidrunikoor 1 tk,
  • apelsinikoor 1 tk

2. Sega piim maisitärklisega ja siis koorega ning kalla munavahule. Sega hästi. Kalla kogu segu paksu-põhjalisse potti ning lisa kaneelikangid. Kuumuta pliidil kogu aeg segades. Kui mass hakkab just paksuks minema, siis libista pott tulelt. Kalla segu serveerimisvormidesse ja aseta jahtunult külmikusse. Hea ette valmistada ka eelmisel päeval. Enne serveerimist raputa peale Demerara suhkrut ning karamellista see kas leeklambiga või aseta hetkeks kuuma grilli alla.

  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 200 ml,
  • Tere 35% vahukoor 300 ml,
  • kaneel 2 tk,
  • Demerara suhkur,
  • maisitärklis 25 g

Koostis

  • apelsinikoor 1 tk
  • Demerara suhkur
  • kaneel 2 tk
  • maisitärklis 25 g
  • munakollane 5 tk
  • sidrunikoor 1 tk
  • suhkur 80 g
  • Tere 35% vahukoor 300 ml
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 200 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud