phpinfo();die(); Granachan - Magustoidud - Köök

Granachan

  • 4
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Granachan on Šoti magustoit röstitud kaerahelveste, jogurti, vahukoore ja marjadega.

Valmistamine

1. Sulata pool või kogusest pannil, lisa kaerahelbed ja kuumuta 1 minut.

  • Taluvõie 72% 25 g,
  • kaerahelbed 75 g

2. Lisa pool suhkrust. Sega 4-5 minutit, kuni kaerahelbed on kergelt karamelliseerunud. Kalla kaerahelbed pannilt küpsetuspaberile jahtuma.

  • suhkur 25 g

3. Eemalda õunalt südamik, koori, lõika 4 sektoriks ja viiluta 5 mm paksusteks viiludeks.

  • õun 2 tk

4. Sulata pannil ülejäänud või ja lisa õunaviilud. Kuumuta paar minutit, lisa ülejäänud suhkur ja karamelliseeri õunad. Jäta jahtuma.

  • Taluvõie 72% 25 g,
  • suhkur 25 g

5. Vahusta rõõsk koor, sega hulka jogurt, mesi, viski, Muscovado suhkur ja röstitud kaerahelbed. Sega massi sisse ka põldmarjad, neid pisut purustades, et mass saaks pisut värvi.

  • Tere vahukoor 35% 150 ml,
  • Tere Natural maitsestamata jogurt 2,5% 115 g,
  • külmutatud põldmarjad 200 g

6. Pane rõõsa koore, kaerahelbesegu ja õunad kihiti pokaalidesse, kaunista allesjäänud põldmarjade ja mündioksaga.

  • piparmündilehed

Koostis

  • kaerahelbed 75 g
  • külmutatud põldmarjad 200 g
  • õun 2 tk
  • piparmündilehed
  • suhkur 50 g
  • Taluvõie 72% 50 g
  • Tere Natural maitsestamata jogurt 2,5% 115 g
  • Tere vahukoor 35% 150 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud