phpinfo();die(); Hapukooretarretis astelpajukastmega - Magustoidud - Köök

Hapukooretarretis astelpajukastmega

  • 4
  • 1 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
See magustoit sobib neile, kes armastavad magustoitudes piisavat hapukust. Astelpaju võid kastmes asendada mis tahes endale meeldiva marjaga.

Valmistamine

1. Paisuta želatiin väheses vees.

  • želatiin 10 g

2. Kalla vahukoor kaussi ja vahusta. Teises kausis sega kokku hapukoor ja suhkur. Lisa ettevaatlikult juurde vahukoor.

  • suhkur 90 g,
  • Tere hapukoor 20% 300 g,
  • Tere vahukoor 35% 180 ml

3. Sulata vesivannil želatiin ja jahuta toatemperatuurini. Kalla see hapukoore-vahukooresegule. Maitsesta sidrunimahla ja kardemoniga. Vala segu vormidesse ja pane külmkappi tarretuma.

  • sidrunimahl 50 ml,
  • kardemon 1 tl

4. Kastme valmistamiseks kuumuta vees astelpaju, kuni mari läheb pehmeks. Lisa juurde suhkur. Kuumuta veel ja hõõru marjad läbi sõela. Serveeri tarretist koos kastme ja astelpajudega.

  • astelpaju 200 g,
  • vesi 100 ml,
  • suhkur 1 spl

Koostis

  • astelpaju 200 g
  • kardemon 1 tl
  • sidrunimahl 50 ml
  • suhkur 90 g
  • suhkur 1 spl
  • Tere hapukoor 20% 300 g
  • Tere vahukoor 35% 180 ml
  • vesi 100 ml
  • želatiin 10 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud