phpinfo();die(); Hirsivorm kohupiima ja virsikutega - Magustoidud - Köök

Hirsivorm kohupiima ja virsikutega

  • 6
  • 1 t 5 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mõnus mahe magustoit.

Valmistamine

1. Pane hirss veega keema, lase paar minutit keeda ja kurna siis vesi ära (see võtab hirsi kibedust vähemaks). Lisa piim ja hauta vaiksel tulel puder valmis. Lase jahtuda.

  • hirss 2 dl,
  • Tere piim 2,5% 1 l

2. Eralda munakollased valgetest, sega munakollased kohupiima ja suhkrutega ühtlaseks.

  • Tere kohupiim 5,0% 200 g,
  • suhkur 1 dl,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • munakollane 5 tk

3. Nõruta ja tükelda virsikud, haki pähklid. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Sega jahtunud hirsipuder munakollaseseguga. Sega ettevaatlikult juurde munavalged.

  • virsikukonserv 500 g,
  • sarapuupähklid 50 g,
  • munavalge 5 tk

4. Määri vorm võiga ja tõsta pool kogust hirsisegu, laota peale virsikutükid ja vala peale ülejäänud tainas. Puista peale hakitud pähkleid ja küpseta 180 kraadi juures umbes 45 minutit või kuni vorm on keskelt küps. Serveeri koos piimaga.

  • Tere Või 82% 1 näpuotsatäis

Koostis

  • hirss 2 dl
  • munakollane 5 tk
  • munavalge 5 tk
  • sarapuupähklid 50 g
  • suhkur 1 dl
  • Tere kohupiim 5,0% 200 g
  • Tere piim 2,5% 1 l
  • Tere Või 82% 1 näpuotsatäis
  • vanillisuhkur 1 tl
  • virsikukonserv 500 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud