phpinfo();die(); Jogurti pannakotta - Magustoidud - Köök

Jogurti pannakotta

  • 4
  • 5 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Jogurti pannakotta on koorene ja kreemjas jogurtitarretis.

Valmistamine

1. Sega jogurt, sidrunikoor ja -pressitud mahl, suhkur ja vaniljesuhkur.

  • vanillisuhkur 1 tl,
  • suhkur 1 dl,
  • sidrun 1 tk,
  • Tere LaCrema metsmaasika koorejogurt 380 g

2. Pane zelatiinilehed 5 minutiks külma vette pehmenema. Kuumuta vahukoor keemiseni. Pigista zelatiinilehed kuivaks ja sega koorega. Lisa jogurtisegu koorele ja sega ühtlaseks. Vala pokaalidesse ja lase külmkapis tarretuda vähemalt 5 tundi kuni üleöö.

  • Tere vahukoor 35% 400 ml,
  • želatiinileht 6 tk

Koostis

  • sidrun 1 tk
  • suhkur 1 dl
  • Tere LaCrema metsmaasika koorejogurt 380 g
  • Tere vahukoor 35% 400 ml
  • vanillisuhkur 1 tl
  • želatiinileht 6 tk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud