phpinfo();die(); Jogurtivaht ingveriga - Magustoidud - Köök

Jogurtivaht ingveriga

  • 3
  • 2 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Ingver lisab magustoidule tervislikkust!

Valmistamine

1. Pane želatiinilehed u 5 minutiks rohkesse külma vette likku. Haki ingveritükid peeneks. Vahusta vahukoor koos tuhksuhkruga tugevaks vahuks.

  • želatiinileht 2 tk,
  • marineeritud ingver 2 tk,
  • Tere vahukoor 35% 1 dl,
  • tuhksuhkur 1 dl

2. Sulata želatiinilehed kastrulis pliidil. Kalla želatiin pidevalt segades peenikese joana jogurti hulka. Lisa vahukoor ja hakitud ingver. Tõsta vaht portsjoninõudesse või suuremasse kaussi ja pane u 2 tunniks külma seisma. Serveeri vahtu puuviljadega.

  • Tere Natural maitsestamata jogurt 2,5% 2 dl

Koostis

  • marineeritud ingver 2 tk
  • Tere Natural maitsestamata jogurt 2,5% 2 dl
  • Tere vahukoor 35% 1 dl
  • tuhksuhkur 1 dl
  • želatiinileht 2 tk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud