phpinfo();die(); Kahvrilaimi panna cotta vaarikapüreega - Magustoidud - Köök

Kahvrilaimi panna cotta vaarikapüreega

  • 5
  • 4 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Jahutav suvine magustoit. Jogurt annab panna cottale mõnusa kreemise struktuuri. Kui kahvrilaimi lehti pole käepärast võib kasutada selle asemel riivitud laimikoort.

Valmistamine

1. Lisa 1-le spl želatiinile 50 ml külma vett ning lase punduda 8-10 minutit.

  • želatiin 1 spl,
  • külm vesi 50 ml

2. Kuumuta kastrulis vahukoor, piim, 175 ml suhkur ja kahvrilaimi lehed. Ära lase keema tõusta, vaid kuumuta madalal kuumusel umbes 5 minutit. Võta kastrul tulelt, lase natukene jahtuda, seejärel lisa pundunud želatiin ning sega želatiini täieliku lahustumiseni. Lase jahtuda 10-15 minutit.

  • Tere 35% vahukoor 175 ml,
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 175 ml,
  • suhkur 175 ml,
  • kahvrilaimilehed 6 tk

3. Lisa jahtunud segule jogurt ja vispelda korralikult läbi. Eemalda kahvrilaimi lehed. Vala segu klaasidesse ja pane külmkappi 4 tunniks tahenema.

  • Tere maitsestamata AB-jogurt 3,0% 500 ml,
  • vaarikad 500 ml

4. Vaarikapüree jaoks purusta vaarikad 4 supilusikatäie suhkruga. Pane püree tarretanud panna cottale. Naudi.

Koostis

  • kahvrilaimilehed 6 tk
  • külm vesi 50 ml
  • suhkur 175 ml
  • Tere 35% vahukoor 175 ml
  • Tere maitsestamata AB-jogurt 3,0% 500 ml
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 175 ml
  • vaarikad 500 ml
  • želatiin 1 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud