phpinfo();die(); Kakaokissell - Magustoidud - Köök

Kakaokissell

  • 3
  • 10 min
  • 0 vaatamist
Google+
Serveeri kakaokisselli mõne mõnusa hapuka moosiga.

Valmistamine

1. Sega kakaopulber, suhkur, tärklis ja vanillsuhkur 100 ml piimaga.

  • Tere piim 2,5% 100 ml,
  • kakaopulber Vilma 2.5 tl,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • suhkur 2 spl,
  • kartulitärklis 1.5 spl

2. Kalla ülejäänud 400 ml piima kastrulise ning lase keema. Nirista vispeldades kakaosegu piima hulka. Vispelda pidevalt seni, kuni tükid on kadunud ning kissell paksenenud. Ära keema enam lase.

  • Tere piim 2,5% 400 ml

3. Tõsta kissell kohe kaussidesse ning puista peale tuhksuhkrut, et paksu koorikut ei tekiks. Serveeri jahtunult paksu hapuka moosiga.

  • tuhksuhkur,
  • moos

Koostis

  • kakaopulber Vilma 2.5 tl
  • kartulitärklis 1.5 spl
  • moos
  • suhkur 2 spl
  • Tere piim 2,5% 500 ml
  • tuhksuhkur
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud