phpinfo();die(); Karamelliseeritud ananass - Magustoidud - Köök

Karamelliseeritud ananass

  • 4
  • 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Korra proovid, juurde soovid.

Valmistamine

1. Rösti pannil mandlilaastud. Koori ananass ja lõika sektoriteks. Eemalda keskel olev kõva osa. Pigista apelsinidest välja mahl.

  • ananass 1 tk,
  • apelsin 2 tk,
  • mandlilaastud 50 g

2. Kalla mahl pannile. Lisa või ja suhkur. Kuumuta segu. Kuumuta ananassisegu siirupis ca 5 minutit. Serveeri koos Tere Hellus rabarberi-kaerajogurtiga.

  • pruun suhkur 50 g,
  • Tere Või 82% 50 g,
  • Hellus rabarberi-kaerajogurt 2,5% 400 g

Koostis

  • ananass 1 tk
  • apelsin 2 tk
  • Hellus rabarberi-kaerajogurt 2,5% 400 g
  • mandlilaastud 50 g
  • pruun suhkur 50 g
  • Tere Või 82% 50 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud