phpinfo();die(); Karamelliseeritud aprikoosid kitsejuustu ja pistaatsia pähklitega - Magustoidud - Köök

Karamelliseeritud aprikoosid kitsejuustu ja pistaatsia pähklitega

  • 10
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kes armastab kitsejuustu, siis nendele on see magustoit lausa loodud.

Valmistamine

1. Pese ja poolita aprikoosid ning aseta need küpsetuspannile.

  • aprikoos 5 tk

2. Puista aprikoosidele suhkrut ning küpseta 10 – 15 minutit kuni suhkur on karamelliseerunud.

  • pruun suhkur 5 tl

3. Sega toorjuust ning kitsejuust omavahel pehmeks.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 5 spl,
  • kitsejuust 3 spl

4. Aseta lusikatäis juustusegu küpsenud aprikoosidele, seejärel puista peale tl pistaatsia pähkleid igale aprikoosi poolikule ning lõpuks nirista üle meega. Serveeri soojalt.

  • pistaatsiapähklid 2 spl,
  • mesi 1 spl

Koostis

  • aprikoos 5 tk
  • kitsejuust 3 spl
  • mesi 1 spl
  • pistaatsiapähklid 2 spl
  • pruun suhkur 5 tl
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 5 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud