phpinfo();die(); Kardemoni-ingveri kreembrülee - Magustoidud - Köök

Kardemoni-ingveri kreembrülee

  • 3
  • 1 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Klassikalise kreembrülee asemel proovi kardemoni-ingveri kreembrüleed. Magustoit lööb igal sööjal silma särama.

Valmistamine

1. Pane potti koor, kardemon ja ingver ning soojenda pliidil 60 kraadini. Eemalda ingver.

  • Tere vahukoor 35% 300 ml,
  • kardemon 5 tk,
  • ingver 2 viilu

2. Sega omavahel munakollased ja suhkur ning kalla koorele. Vala segu vormidesse ja kata fooliumiga. Pane vormid kuuma veega täidetud vesivannile ja küpseta 35-40 minutit. Kui kreem kergelt võbiseb, on see valmis.

  • munakollane 3 tk,
  • suhkur 15 g

3. Jahuta ja pane külma. Enne serveerimist pane igale vormile 1 spl suhkrut ja põleta leeklambiga.

  • suhkur 1 spl

Koostis

  • ingver 2 viilu
  • kardemon 5 tk
  • munakollane 3 tk
  • suhkur 15 g
  • suhkur 1 spl
  • Tere vahukoor 35% 300 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud