phpinfo();die(); Keedetud pasha - Magustoidud - Köök

Keedetud pasha

  • 6
  • COM_RECIPE_DAY_ABBR_X 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Traditsiooniline lihavõtte pühade roog: PASHA!

Valmistamine

1. Sulata või potis. Lisa rosinad ja rummiessents. Prae kuni rosinad on valmis.

  • rosinad 150 g,
  • Tere Või 82% 0.5 pakk

2. Mikserda munakollane suhkruga ja rõõskkoorega.

  • Tere vahukoor 35% 1 pakk,
  • muna 1 tk,
  • suhkur 3 spl,
  • vanillisuhkur 1 pakk

3. Pane eraldi kaussi kohupiim, hapukoor ja kurkum maitseaine. Sega. Lisa vahukoor munaga ja sulatatud või, sega. Lisa segule jahvatatud mandlid.

  • mandlid või maapähklid (jahvatatud) 1 pakk,
  • kurkum 1 spl,
  • Tere kohupiim 5,0% 2 pakk,
  • Tere hapukoor 20% 1 pakk

4. Pane pott rosinatega vesivannile, kalla kohupiimasegu sinna. Keeda keskmisel tulel, kogu aeg segades umbes 40 minutit. Pane valminud pasha vormi külma üleööks või isegi kaheks. Enne serveerimist kaunista.

Koostis

  • kurkum 1 spl
  • mandlid või maapähklid (jahvatatud) 1 pakk
  • muna 1 tk
  • rosinad 150 g
  • suhkur 3 spl
  • Tere hapukoor 20% 1 pakk
  • Tere kohupiim 5,0% 2 pakk
  • Tere vahukoor 35% 1 pakk
  • Tere Või 82% 0.5 pakk
  • vanillisuhkur 1 pakk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud