phpinfo();die(); Keedetud vanilje kreem - Magustoidud - Köök

Keedetud vanilje kreem

  • 4
  • 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Keedetud kreemi kasutatakse tordi või koogi määrimiseks

Valmistamine

1. Sega hästi 3 muna suhkruga.Lisa sulatatud või. Lisa jahu ja sega uuesti. Lisa klaas piima. Sega ühtlaseks massiks.

  • Tere Või 82% 1 pakk,
  • Tere piim 2,5% 1 klaas,
  • suhkur 1 klaas,
  • jahu 1 klaas,
  • muna 3 tk

2. Vala piim potti ja sojenda kuni on kuum. Lisa muna-jahu kaste kogu aeg segades. Keeda aeglasel tulel umbes 5 minutid. Lisa vanilje ekstrakt ja keeda veel mõned minutid. Tõsta tulelt maha ja pane tahenema. Kui kreem enam kuum pole, saad määrida tordi põhjale.

  • Tere piim 2,5% 1 l

Koostis

  • jahu 1 klaas
  • muna 3 tk
  • suhkur 1 klaas
  • Tere piim 2,5% 1 l
  • Tere piim 2,5% 1 klaas
  • Tere Või 82% 1 pakk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud