phpinfo();die(); Keefiritarretis marjakastmega - Magustoidud - Köök

Keefiritarretis marjakastmega

  • 6
  • 3 t
  • 0 vaatamist
Google+
Traditsiooniline ja tervislik magustoit, mis sobib õhtusööki täiendama nii pereringis kui külalistele pakkumiseks.

Valmistamine

1. Leota želatiinilehti külmas vees umbes 10 minutit. Sega keefiri hulka munarebu, sidrunimahl ja tuhksuhkur.

  • želatiinileht 6 tk,
  • munakollane 1 tk,
  • sidrunimahl 3 tl,
  • tuhksuhkur 1 dl

2. Pigista želatiinist vesi välja ja sulata. Kalla želatiin vähehaaval keefiri hulka, kogu aeg segades (keefiri võib asendada ka hapukoorega).

  • Hellus keefir 2,5% 5 dl

3. Klopi koor kõvaks vahuks ja sega keefirisegu hulka.

  • Tere 35% vahukoor 2 dl

4. Kalla tarretisesegu kuude väikesesse vormi. Tõsta need 2-3 tunniks külmkappi. Kui soovid, maitsesta marjad džinniga. Sega marjad ühtlaseks kastmeks saumikseriga.

  • külmutatud marjad 3 dl,
  • džinn 1 cl

5. Kasta tarretisevormid kiiresti kuuma vette ja kummuta magustoidud taldrikule. Kalla kaste tarretise kõrvale. Kaunista šokolaadilaastude ja mündilehtedega.

  • münt ,
  • tume šokolaad

Koostis

  • džinn 1 cl
  • Hellus keefir 2,5% 5 dl
  • külmutatud marjad 3 dl
  • munakollane 1 tk
  • münt
  • sidrunimahl 3 tl
  • Tere 35% vahukoor 2 dl
  • tuhksuhkur 1 dl
  • tume šokolaad
  • želatiinileht 6 tk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud