phpinfo();die(); Kihiline kamamaius kirsimoosiga - Magustoidud - Köök

Kihiline kamamaius kirsimoosiga

  • 4
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Vaid poole tunniga valmiv kreemjas magustoit maitseb hästi koos hapuka moosi või marjadega.

Valmistamine

1. Vahusta koor.

  • Tere vahukoor 35% 200 ml

2. Lisa hulka kohupiimapasta, toasoe toorjuust, tuhksuhkur, vanillisuhkur ja kama ning vahusta ühtlaseks massiks.

  • Tere vähendatud laktoosisisaldusega kohupiimapasta 5,0% 400 g,
  • Tere LaFresca vähendatud laktoosisisaldusega klassikaline toorjuust 15,0% 200 g,
  • kamajahu 2 spl,
  • vanillisuhkur 2 tl,
  • tuhksuhkur 3 spl

3. Tõsta 6 klaasi kihiti väheke kirsimoosi, kamavahtu, kirsimoosi ja taas kamavahtu. Kaunista kirssidega.

  • kirsimoos 1 purk,
  • külmutatud kirsid 100 g

Koostis

  • kamajahu 2 spl
  • kirsimoos 1 purk
  • külmutatud kirsid 100 g
  • Tere LaFresca vähendatud laktoosisisaldusega klassikaline toorjuust 15,0% 200 g
  • Tere vähendatud laktoosisisaldusega kohupiimapasta 5,0% 400 g
  • Tere vahukoor 35% 200 ml
  • tuhksuhkur 3 spl
  • vanillisuhkur 2 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud