phpinfo();die(); Kohupiima-leivavorm kirssidega - Magustoidud - Köök

Kohupiima-leivavorm kirssidega

  • 6
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mahe leivamagustoit hapukate kirssidega.

Valmistamine

1. Lõika leivaviiludelt ära koorik.

  • rukkileib 6 viilu

2. Sega kirsid, fariinsuhkur ja kaneel kokku.

  • fariinsuhkur 5 spl,
  • kaneel,
  • külmutatud kirsid 300 g

3. Klopi munad, lisa kohupiimapasta ja suhkur.

  • muna 2 tk,
  • Tere vanilje kohupiimapasta 4,0% 300 g,
  • suhkur 3 spl

4. Määri ahjuvorm võiga. Kasta leivaviilud piima sisse ja seejärel lao vormipõhja, kata need kirssidega, seejärel kohupiimaseguga ja korda nii 2 kihti.

  • Tere Või 82% 1 spl,
  • Tere piim 2,5% 2 dl

5. Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit.

Koostis

  • fariinsuhkur 5 spl
  • kaneel
  • külmutatud kirsid 300 g
  • muna 2 tk
  • rukkileib 6 viilu
  • suhkur 3 spl
  • Tere piim 2,5% 2 dl
  • Tere vanilje kohupiimapasta 4,0% 300 g
  • Tere Või 82% 1 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud