phpinfo();die(); Kohupiima-maasikavaht - Magustoidud - Köök

Kohupiima-maasikavaht

  • 2
  • 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kohupiima-maasikavahtu võid teha nii suvel kui ka talvel, nii värskete kui ka külmutatud marjadega.

Valmistamine

1. Vahusta vahukoor.

  • Tere vahukoor 35% 2 dl

2. Pane blenderisse kohupiim, maasikad, suhkur ja 2 supilusikat pressitud sidrunimahla. Püreeri ühtlaseks vahuks. Lisa vahukoore hulka ja sega läbi.

  • Tere kodujuust 4,0% 300 g,
  • maasikad 200 g,
  • suhkur 1 dl,
  • sidruni- või laimimahl 2 spl

Koostis

  • maasikad 200 g
  • sidruni- või laimimahl 2 spl
  • suhkur 1 dl
  • Tere kodujuust 4,0% 300 g
  • Tere vahukoor 35% 2 dl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud