phpinfo();die(); Kohupiimakäkid kisselliga - Magustoidud - Köök

Kohupiimakäkid kisselliga

  • 6
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kohupiimakäkid kisselliga on hea kodune magustoit, mis maitseb kogu perele.

Valmistamine

1. Hõõru kokku kohupiim, toasoe või, sool, jahu ja sega jõuliselt ühtlaseks massiks. Kõige viimasena lisa kergelt vahustatud munavalged.

  • jahu 0.5 klaas,
  • sool 0.5 tl,
  • Tere Või 82% 25 g,
  • Tere vanillikohupiim 0,1% 600 g,
  • munavalge 4 tk

2. Võta lusikaga käkid ja keeda soolaga maitsestatud (kolme klaasi vee kohta 1 tl soola) vees umbes 15 min.

  • sool

3. Üleskerkinud pallid tõsta välja vahukulbiga ja serveeri soojalt koos meelepärase kisselliga.

  • kissell 1 l

Koostis

  • jahu 0.5 klaas
  • kissell 1 l
  • munavalge 4 tk
  • sool
  • sool 0.5 tl
  • Tere vanillikohupiim 0,1% 600 g
  • Tere Või 82% 25 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud