phpinfo();die(); Kreem Parfee - Magustoidud - Köök

Kreem Parfee

  • 2
  • 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Lihtne ja maitsev magustoit!

Valmistamine

1. Pruunista kookoshelbed pannil.

  • jahvatatud kookoshelbed 150 g

2. Mikserda vahukoor tuhksuhkru ja konjakiga.

  • tuhksuhkur 150 g,
  • Tere 35% vahukoor 1 pakk,
  • konjak 2 spl

3. Aseta pokaali banaanitükid, puista peale kookoshelbed. Pane vahukoor ja koorejäätis peale. Korda kihiti ja kaunista pruunistatud kookoshelvestega.

  • banaan 2 tk,
  • jäätisepall 3 tk

4. Serveeri.

Koostis

  • banaan 2 tk
  • jäätisepall 3 tk
  • jahvatatud kookoshelbed 150 g
  • konjak 2 spl
  • Tere 35% vahukoor 1 pakk
  • tuhksuhkur 150 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud