phpinfo();die(); Külmutatud marjamaius - Magustoidud - Köök

Külmutatud marjamaius

  • 5
  • 3 t 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Palavasse suvepäeva sobib täpselt üks külmutatud marjamaius.

Valmistamine

1. Valmista suhkrusiirup. Selleks kuumuta vesi keemiseni, lisa suhkur ja keeda paar minutit. Tõsta kastrul pliidilt ära ja lase siirupil veidi jahtuda. Pese marjad ja lase korralikult nõrguda. Püreeri marjad köögikombainis või saumikseriga. Sõstarde kasutamisel võid seemned eemaldada, ajades sõstrapüree läbi tiheda sõela.

  • vesi 125 ml,
  • suhkur 90 g,
  • punased sõstrad 250 g

2. Lisa püreeritud marjadele kogu aeg vahustades jogurt. Lisa veidi jahtunud siirup ja töötle uuesti ühtlaseks. Võid maitsestada likööri, vanillsuhkru või sidrunimahlaga.

  • Tere maitsestamata AB-jogurt 3,0% 200 g

3. Vala segu 20-30 cm läbimõõduga metallist koogivormi ja külmuta, kuni toit on tahke (1,5-2 tundi).

4. Lõika külmunud maius tükkideks, tõsta osade kaupa köögikombaini segamisnõusse ja vahusta uuesti. Seejärel tõsta õhukindlasse nõusse ja külmuta uuesti kuni segu on tahke.

5. Enne serveerimist tõsta külmunud magustoit 15 minutiks külmikutemperatuurile, et see veidi pehmeneks. Lõika portsjontükkideks (või vahusta veel enne serveerimist) ja tõsta serveerimisnõudesse.

6. Kreemi valmistamiseks sega omavahel kohupiim, toorjuust ja suhkur. Võid maitsestada sidrunimahla või vanillsuhkruga. Vahusta kreem kergelt. Serveeri marjamaius koos kreemiga. Kaunista marjadega või puista üle purustatud pählite või mandlilaastudega.

  • Tere pagarikohupiim 9,0% 50 g,
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 50 g

Koostis

  • punased sõstrad 250 g
  • suhkur 90 g
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 50 g
  • Tere maitsestamata AB-jogurt 3,0% 200 g
  • Tere pagarikohupiim 9,0% 50 g
  • vesi 125 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud