phpinfo();die(); Küpsetatud jõhvika-martsipani õunad - Magustoidud - Köök

Küpsetatud jõhvika-martsipani õunad

  • 4
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Luksuslik magustoit!

Valmistamine

1. Tükelda martsipan väikesteks tükkideks ja sega jõhvikate, mandlite ja meega.

  • martsipan 100 g,
  • mandlilaastud 2 spl,
  • jõhvikad 100 g,
  • mesi 2 spl

2. Koori õunad, lõika katus pealt ära ning kraabi sisu välja. Aseta õunad ahjuvormi ja täida jõhvika-martsipani seguga. Lisa vormi vett ning küpseta 190 kraadi juures 30-40 minutit kuni õunad on pehmed. Jahuta 10 minutit ning serveeri koos vahukoorega.

  • õun 4 tk,
  • vesi 6 spl,
  • Tere vahukoor 35% 200 ml

Koostis

  • jõhvikad 100 g
  • mandlilaastud 2 spl
  • martsipan 100 g
  • mesi 2 spl
  • õun 4 tk
  • Tere vahukoor 35% 200 ml
  • vesi 6 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud