phpinfo();die(); Kuum õunamaius jõhvikakastmega - Magustoidud - Köök

Kuum õunamaius jõhvikakastmega

  • 4
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Hõrgutav ja mahlane maius!

Valmistamine

1. Valmista õunatäidis. Koori õunad, eemalda südamikud ja lõika viljaliha väikesteks tükkideks. Pane õunatükid potti, riputa suhkrut ja vala veidike vett peale. Kuumuta kuni õunatükid on pehmed.

  • õun 4 tk

2. Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks. Sõelu jahu ja sega munavahuga. Lisa veerand keedetud õunatükikestest ja sega hoolikalt läbi.

  • muna 4 tk,
  • suhkur 120 g,
  • jahu 1.5 dl

3. Määri väikesed vormid võiga. Vala igasse vormi kahe kolmandiku ulatuses tainast. Pane keedetud õunatükikesed peale. Küpseta ahjus 20 minutit temperatuuril 180 kraadi.

4. Valmista siirup: sega õunamoos vähese veega ja aja keema. Piserda valmis õunamaiuse serv siirupiseks ja riputa pähklipuru peale. Puista jõhvikad keedunõusse, riputa 1 sl suhkrut peale ja aja keema. Siis püreesta jõhvikakaste. Võid soovi korral kasutada ka mõnda muud moosi.

  • õunapüree 1.5 spl,
  • jõhvikad 2 dl,
  • sarapuupähklid 1 spl

Koostis

  • jahu 1.5 dl
  • jõhvikad 2 dl
  • muna 4 tk
  • õun 4 tk
  • õunapüree 1.5 spl
  • sarapuupähklid 1 spl
  • suhkur 120 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud