phpinfo();die(); Leiva-õunavorm - Magustoidud - Köök

Leiva-õunavorm

  • 6
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Must leib ja rosinad sobivad suurepäraselt kokku ja Demerara suhkur annab leivale karamellise maitse.

Valmistamine

1. Lõika leib väikesteks kuubikuteks.

  • must leib 200 g

2. Pruunista pannil võis leivakuubikuid koos 2 sl suhkruga.

  • Tere Või 82% 3 spl,
  • Demerara suhkur 2 spl

3. Koori ja puhasta õunad, haki väikesteks tükkideks.

  • õun 4 tk

4. Sega õunad kaneeliga. Lisa õuntele leivatükid ja rosinad.

  • rosinad 1 dl

5. Määri üks suurem või kaks väiksemat ahjuvormi võiga ning kalla leivasegu vormi.

  • Tere Või 82%

6. Vispelda munad 1 dl suhkruga läbi, lisa vispeldades vahukoor.

  • Tere vahukoor 3 dl,
  • muna 2 tk

7. Vala segu leivasegule ning küpseta 200-kraadises ahjus 45 minutit. Serveeri külma piimaga.

Koostis

  • Demerara suhkur 2 spl
  • muna 2 tk
  • must leib 200 g
  • õun 4 tk
  • rosinad 1 dl
  • Tere vahukoor 3 dl
  • Tere Või 82%
  • Tere Või 82% 3 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud