phpinfo();die(); Lumepallisupp - Magustoidud - Köök

Lumepallisupp

  • 4
  • 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
See vahva nimega magustoit maitseb kõige paremini kohe pärast valmistamist natuke jahtununa.

Valmistamine

1. Pane munavalged ja -kollased eraldi kaussidesse.

  • muna 4 tk

2. Munavalgetele lisa paar supilusikatäit suhkrut ja vahusta korralikult teravatipuliseks vahuks.

  • suhkur 2 spl

3. Aja potis keema piim ja vaiksel tulel olles pane sinna lusikaga munavalgest pallikesi.

  • Tere täispiim 3,5% 1 l

4. Lase keeda ühel ja teiselt poolt ning võta siis välja (vahukulbiga on kõige parem).

5. Ülejäänud suhkur ja vaniljesuhkur lisa munakollastele, vahusta helekollaseks vahuks.

  • suhkur 100 g,
  • vanillisuhkur 1 tl

6. Sega munakollastele hulka ka tärklis ning kalla sellele segule veidi kuuma piima peale.

  • kartulitärklis 1 tl

7. Sega piima ja munakollase vaht kausis ühtlaseks ja kalla nüüd see segu kuuma piima kuni segu pakseneb (hakkab puulusikale külge), kuid ära keeda.

8. Tõsta segu magustoidukaussidesse ning aseta peale lumepallid.

Koostis

  • kartulitärklis 1 tl
  • muna 4 tk
  • suhkur 100 g
  • suhkur 2 spl
  • Tere täispiim 3,5% 1 l
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud