phpinfo();die(); Maasika ja rabarberiga külmutatud jogurt - Magustoidud - Köök

Maasika ja rabarberiga külmutatud jogurt

  • 8
  • 9 t
  • 0 vaatamist
Google+
Kergelt hapukas ja mesise maitsega maasika ja rabarberi külmutatud jogurt on parim suvejahutaja, tervislik ja kalorivaesem kui tavaline poejäätis. Külmutatud jogurt sobib ka ideaalseks lisandiks jäätisekokteilidesse.

Valmistamine

1. Puhasta rabarberid ja maasikad, lõika tükkideks. Pane potti koos 4 spl mee ja vaniljesuhkruga ning lase tõusta keema, seejärel vähenda kuumust ja lase madalal kuumusel kaane all umbes 10 minutit kuumeneda. Võta saumikser ja mikserda rabarberid ja maasikad läbi, aga jäta mõned tükid sisse. Jahuta täielikult külmkapi temperatuurile.

  • rabarber 225 g,
  • maasikad 500 g,
  • mesi 8 spl,
  • vanillisuhkur 1 spl

2. Pane külmakindlasse anumasse jogurt, sega sisse rabarberi-maasika kompott ja ülejäänud mesi, seejärel pane 45-60 minutiks sügavkülma. Mikserda segu iga 45-55 minuti tagant 3-5 minutit ja 8 korda, nii ei teki jääkristalle. Kui omad jäätisemasinat, kasuta jäätisemasinat vastavalt juhistele. Jogurt on valmis kui on tahke ja annab lusikaga vormida pallikesi. Kui jogurt on muutunud liiga kõvaks, lase toatemperatuuril natukene pehmeneda.

  • Tere maitsestamata AB-jogurt 3,0% 700 ml

Koostis

  • maasikad 500 g
  • mesi 8 spl
  • rabarber 225 g
  • Tere maitsestamata AB-jogurt 3,0% 700 ml
  • vanillisuhkur 1 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud