phpinfo();die(); Maasika tiramisu - Magustoidud - Köök

Maasika tiramisu

  • 15
  • 2 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Alternatiiv klassikalisele tiramisule. Suurepärane dessert suviseks aiapeoks. Väga mahlane ja maitsev.

Valmistamine

1. Pane kuumakindel kauss veega keeva poti peale. Vahusta seal munakollased koos suhkruga niikaua kuni munakollaste kogus on suurenenud poole võrra ja mass on meeldivalt kreemine ja hele (5 minutit). Eemalda tulelt ja vahusta veel 1-2 minutit.

  • munakollane 6 tk,
  • suhkur 175 g

2. Teises kausis vahusta vaniljesuhkur, vahukoor ja toorjuust. Seejärel sega see ettevaatlikult kokku munakollastega.

  • vanillisuhkur 1 spl,
  • Tere vahukoor 35% 300 ml,
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 500 g

3. Vala amaretto laiapõhjalisse kaussi, kasta sinna küpsis poolenisti sisse ja seejärel pane vormi. Enne vormi valimist proovi kõik 24 küpsist mahutada sinna nii, et jääks ka ruumi kastmele. Vala esimesele küpsisekihile peale kaste, sinna peale lao puhastatud maasikad. Kui kasutad suuri maasikaid, lõika need väiksemateks tükkideks. Aseta peale teine kiht küpsiseid ja vala peale allesjäänud kaste ja maasikad. Lase külmkapis seista vähemalt 2 h, parem kui üleöö. Serveeri.

  • Amaretto liköör 150 ml,
  • Biskviitküpsis Savoiard (Lady Fingers) 24 tk,
  • maasikad 400 g

Koostis

  • Amaretto liköör 150 ml
  • Biskviitküpsis Savoiard (Lady Fingers) 24 tk
  • maasikad 400 g
  • munakollane 6 tk
  • suhkur 175 g
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 500 g
  • Tere vahukoor 35% 300 ml
  • vanillisuhkur 1 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud