phpinfo();die(); Mandli-kirsikommid - Magustoidud - Köök

Mandli-kirsikommid

  • 25
  • 2 t 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Paku maitsvaid komme külalistele kohvi kõrvale. Hoia komme kuni serveerimiseni külmas. 

Valmistamine

1. Kuumuta potis kondenspiim ja või, sega ühtlaseks ja pane kõrvale.

  • kondenspiim 200 g,
  • Tere Või 82% 100 g

2. Jahvata riisikrõbinad peeneks, haki kirsid väiksemateks tükkideks. Sega omavahel pool mandlijahust ja jahvatatud riisikrõbinad.

  • riisikrõbinad (paisuriis) 50 g,
  • kuivatatud kirsid 50 g,
  • mandlijahu 150 g

3. Toorjuust sega kondenspiima-või seguga. Lisa suhkrud.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 150 g,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • tuhksuhkur 2 spl

4. Sega hulka ka kirsid ja jahusegu ning tõsta saadud mass paariks tunniks külma.

5. Rösti pannil ülejäänud mandlijahu.

  • mandlijahu 30 g

6. Vormi pallid ja veereta neid röstitud mandlijahus. Sellest kogusest saab umbes 25 tk. Hoia komme serveerimiseni külmas.

Koostis

  • kondenspiim 200 g
  • kuivatatud kirsid 50 g
  • mandlijahu 180 g
  • riisikrõbinad (paisuriis) 50 g
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 150 g
  • Tere Või 82% 100 g
  • tuhksuhkur 2 spl
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud