phpinfo();die(); Mango-kohupiimaparfee - Magustoidud - Köök

Mango-kohupiimaparfee

  • 4
  • 3 t 25 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mango annab magustoidule mahlase ja mõnusa suvise hõngu.

Valmistamine

1. Sega kokku kohupiim ja jogurt. Mikserda koor pehmete tippudega vahuks, sega eelmistega suure lusika abil. Maitsesta segu suhkru ja laimimahlaga.

  • Tere pagarikohupiim 9,0% 2 dl,
  • Tere 35% vahukoor 2 dl,
  • Tere LaCrema mango koorejogurt 2 dl,
  • suhkur 1 dl,
  • laim 1 tk

2. Paisuta ja sulata zelatiin, lase veidi jahtuda ning lisa parfeesegule. Lisa apelsinimahl. Jaga nelja külma taluvasse portsjonanumasse. Pane 2-3 tunniks sügavkülma. ½ tundi enne serveerimist hoia toatemperatuuril.

  • želatiin 3 tl,
  • apelsinimahl 3 spl

Koostis

  • apelsinimahl 3 spl
  • laim 1 tk
  • suhkur 1 dl
  • Tere 35% vahukoor 2 dl
  • Tere LaCrema mango koorejogurt 2 dl
  • Tere pagarikohupiim 9,0% 2 dl
  • želatiin 3 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud