phpinfo();die(); Marmelaad - Magustoidud - Köök

Marmelaad

  • 40
  • COM_RECIPE_DAY_ABBR_X 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Valmista ise marmelaadi!

Valmistamine

1. Keeda 45 minutit tasasel tulel agar-agar, vesi ja mahl. Lisa suhkur.

  • agar-agar 15 g,
  • vesi 2 dl,
  • mahl 3 dl,
  • suhkur 6 dl

2. Kata ahjuvorm toidukilega ning kalla vedelik sinna. Jäta kuivama vähemalt üleöö. Järgmine päev eemalda marmelaad vormist ja lõika parajateks tükkideks. Jäta veel mõneks tunniks kuivama. Kasta marmelaadi tükikesi suhkrus ja serveeri.

  • peeneteraline suhkur

Koostis

  • agar-agar 15 g
  • mahl 3 dl
  • peeneteraline suhkur
  • suhkur 6 dl
  • vesi 2 dl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud