phpinfo();die(); Martsipanitäidisega pirnid - Magustoidud - Köök

Martsipanitäidisega pirnid

  • 2
  • 10 min
  • 0 vaatamist
Google+
Hõrgutav magustoit!

Valmistamine

1. Poolita pirnid ja eemalda südamikud. Tõsta kuumuskindlasse ahjuvormi.

  • pirn 2 tk

2. Maitsesta martsipan riivitud sidrunikoorega ja täida sellega pirnisüdamike eemaldamisest tekkinud tühikud.

  • sidrunikoor (riivitud) 1 tl,
  • martsipan 25 g

3. Soojenda või, mesi ja sidrunimahl kastrulis pliidil. Pintselda pirnid seguga ja puista üle mandlilaastudega. Küpseta 200 kraadi juures 25 min. Serveeri leigelt vaniljejäätisega.

  • sidrunimahl 1 spl,
  • vedel mesi 1 spl,
  • mandlilaastud 2 spl,
  • Tere Või 82% 1 spl

Koostis

  • mandlilaastud 2 spl
  • martsipan 25 g
  • pirn 2 tk
  • sidrunikoor (riivitud) 1 tl
  • sidrunimahl 1 spl
  • Tere Või 82% 1 spl
  • vedel mesi 1 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud