phpinfo();die(); Martsipanitrühvlid - Magustoidud - Köök

Martsipanitrühvlid

  • 30
  • 13 t
  • 0 vaatamist
Google+
Kes väga magusat ei armasta, võib trühvleid kasta ka tumeda šokolaadi sisse.

Valmistamine

1. Pane trühvlite tegemisele eelneval õhtul ploomid kalvadosiga kaussi seisma. Kata ja sega aeg-ajalt.

  • kuivatatud ploomid 30 tk,
  • kalvados 8 cl

2. Kui läheb trühvlite tegemiseks, lõika martsipanimass 30 tükiks, suru iga tükk näppude vahel suureks lapikuks tükiks ja keera see ploomi ümber. Veendu, et martsipanimass kataks ploomi ja et massi sees ei oleks auke. Korda seda kõikide ploomidega.

  • martsipanimass 400 g

3. Sulata valge šokolaad ja lase veidi jahtuda. Pane šokolaad mõnda võimalikult kitsasse kaussi, siis on lihtsam trühvleid seal sees “uputada”.

  • valge šokolaad 400 g

4. Kata kõik trühvlid šokolaadiga, pannes pallikesed šokolaadi sisse ja tõstes need kahvliga välja. Libista seejärel trühvel kahvli pealt maha küpsetuspaberiga kaetud alusele ja puista peale mandlilaaste.

  • mandlilaastud

5. Hoia trühvleid serveerimiseni külmas.

Koostis

  • kalvados 8 cl
  • kuivatatud ploomid 30 tk
  • mandlilaastud
  • martsipanimass 400 g
  • valge šokolaad 400 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud