phpinfo();die(); Panna cotta piparmündi ja õunamahlaga - Magustoidud - Köök

Panna cotta piparmündi ja õunamahlaga

  • 4
  • 4 t 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
Värskendav ja hõrk panna cotta piparmündise õunamahlaga.

Valmistamine

1. Pane 2 tl želatiini punduma 8 tl külma veega (u 10 minutit). Riivi laimi koor ja pressi mahl. Kuumuta kastrulis jogurt, vahukoor, 4 spl mett, laimimahl ja laimikoor, kuid ära lase tõusta keema. Tõsta tulelt ja lase jahtuda 5 minutit. Nüüd sega hoogsalt sisse pundunud želatiin. Vala läbi sõela klaasidesse ja lase jahedas taheneda 30-40 minutit.

  • Tere LaCrema maitsestamata koorejogurt 300 g,
  • Tere vahukoor 35% 200 ml,
  • laim 1 tk,
  • mesi 6 spl,
  • želatiinipulber 2.5 tl

2. Haki piparmündilehed. Kuumuta kastrulis 2-3 minutit õunamahl, vesi, 2 spl mett, ja piparmünt. Tõsta tulelt ja lase jahtuda. Pane allesjäänud 0,5 tl želatiini punduma 4 tl külma veega. Sulata kuumaveevannil želatiin ja sega see korralikult sisse õunamahlale. Vala õunamahl panna cottale ja lase jahedas taheneda 3 tundi kuni üleöö.

  • piparmünt 3 pott,
  • õunamahl 100 ml,
  • vesi 50 ml

Koostis

  • laim 1 tk
  • mesi 6 spl
  • õunamahl 100 ml
  • piparmünt 3 pott
  • Tere LaCrema maitsestamata koorejogurt 300 g
  • Tere vahukoor 35% 200 ml
  • vesi 50 ml
  • želatiinipulber 2.5 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud