phpinfo();die(); Purgimagustoit karamellistatud saiakuubikute ja marjakastmega - Magustoidud - Köök

Purgimagustoit karamellistatud saiakuubikute ja marjakastmega

  • 4
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Kiire magustoit karamellistatud saiakuubikute, maheda kohupiimapasta ja marjase kastmega

Valmistamine

1. Sega tärklis 6 spl külma punasesõstramahlaga, lase ülejäänud mahl koos 1/2 marjakogusega, kastrulis keema koos 2 tl vaniljesuhkru ja 3 spl suhkruga. Sega sisse tärklis ja kuumuta minut, seejärel sega sisse ülejäänud marjad ja lase täielikult jahtuda.

  • maisitärklis 1 spl,
  • marjad 500 g,
  • suhkur 3 spl,
  • vanillisuhkur 2 tl,
  • punasesõstra mahl 200 ml

2. Lõika saiaviilud kuubikuteks. Sulata pannil või ja prae selles saiakuubikud koos pruuni suhkruga krõbedaks ja kuldseks. Lase neil jahtuda.

  • Tere Või 82% 75 g,
  • sai 150 g,
  • pruun suhkur 2 spl

3. Vahusta vahukoor 1 spl suhkruga kuni pehmete tippude tekkimiseni, seejärel vahusta sisse kohupiimakreem ja allesjäänud vaniljesuhkur. Tõsta purki või pokaali saiakuubikud, nirista peale 1/4 apelsinimahlast, seejärel tõsta peale kohupiimakreemisegu ja viimasena marjakaste. Lase tõmmata 10 minutit ja serveeri.

  • Tere maasika kohupiimakreem 4,0% 300 g,
  • Tere vahukoor 35% 300 ml,
  • apelsinimahl 100 ml

Koostis

  • apelsinimahl 100 ml
  • maisitärklis 1 spl
  • marjad 500 g
  • pruun suhkur 2 spl
  • punasesõstra mahl 200 ml
  • sai 150 g
  • suhkur 3 spl
  • Tere maasika kohupiimakreem 4,0% 300 g
  • Tere vahukoor 35% 300 ml
  • Tere Või 82% 75 g
  • vanillisuhkur 2 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud